Cu mare bucurie anunțăm finalul anului academic pentru copiii noștri, beneficiari în cadrul Centrului de zi de îngrijire pentru copii aflați în situații de risc ״ASTRA״. Am parcurs un an minunat alături de copii și părinți, am realizat o grămadă de activități minunate împreună, am învățat despre gestionarea emoțiilor, ne-am pregătit temele pentru școală, ne-am format deprinderi de viață independentă, am parcurs pași înspre orientarea în carieră, am sărbătorit zilele de naștere, am marcat evenimente importante din an prin serbare, am avut parte de prieteni colaboratori, voluntari și alți invitați, care ne-au împărtășit din experiențele lor de viață, am realizat activități părinte-copil în cadrul programul Școala Părinților și, nu în ultimul rând, am organizat multe, multe ieșiri și excursii împreună cu personalul centrului.

În luna iulie în cadrul centrului de zi am realizat pentru copii un maraton de activități specifice de vacanță, cum ar fi: ateliere creative, excursii, jocuri de grup.

Pentru că împreună am reușit să traversăm momentele de cumpănă și tristețe, atunci când acestea au  încercat să ne fure bucuria, soarele a răsărit mereu peste Centrul de zi ”Astra”.

Așteptăm noul an cu multă energie și emoție.

Până atunci, vacanță plăcută tuturor!🙂

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content