În data de  29.07.2024, în cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice, în baza Protocolului de colaborare cu Asociația Harta Viselor, dna Dragomir Nicoleta – hairstylist, a realizat, cu titlu gratuit, “maratonul” specialistului în servicii de frizerie/coafor, pentru 20 de vârstnici instituţionalizaţi.

Mâinile iscusite ale doamnei hairstylist, o doamnă cu suflet mare și bun, au făcut ca zâmbetul să reapară, timid, pe chipul beneficiarilor noştri.

Acest “maraton“ ne confirmă tuturor că gesturile de implicare socială fac o diferență semnificativă în viața noastră, a fiecăruia, dar și în comunitățile, în care alegem să ne desfășurăm activitatea. Fie că este vorba despre un efort, un gest sau o vorbă bună, aceste acțiuni ne permit să contribuim la starea de bine a celor din jur și să aducem schimbări pozitive în viața  lor, participând la construirea unei societăți drepte și echitabile.

Prin implicare, fiecare dintre noi putem fi parte la crearea unui mediu social și profesional empatic, solidar și just.

Să ne amintim mereu că fiecare gest contează și poate aduce un plus de valoare în viețile celor de lângă noi!

Transmitem din partea vârstnicilor, care au beneficiat de serviciile menționate, mulțumirea și recunoștința acestora, serviciile acordate fiind de o înaltă calitate, iar dincolo de profesionalismul de excepție, a primat umanitatea persoanei, care le-a oferit, atât de benefică și necesară vârstnicilor noștri.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content